L.M Dog Collection

Jaha ni, det kunde ju ha slutat med stor irritation och en djupare konflikt när min tioåriga dotter bad om en hund. Men så kom jag ihåg när jag själv var i den åldern och lyckades tjata mig till en hundvalp. Denne hund blev hela familjens älskling i flera år. Angående min dotter så tänkte jag ett varv till, och tänkte om och tänkte rätt! Det är klart att min dotter ska få en hund! Vilket hon också har fått. Vi har som nyblivna hundägare haft stor nytta av en djuraffär i Mellerud som heter L.M Dog Collection. Det har varit så många olika saker som har behövts köpas in. På L.M Dog Collection har de ett stort sortiment av alla möjliga olika tillbehör och de säljer även kvalitetsfoder. De som arbetar i denna djuraffär i Mellerud är riktigt kunniga när det gäller djuren och deras skötsel. Det är tryggt att kunna ställa sina frågor och veta att man får bra svar. Det har jag haft nytta av. Till exempel så har jag fått tips på till vilken veterinär jag enklast kan vända mig till här i trakten nu när hunden ska vaccineras. Det är sådant här som kallas för “mervärden”. De erbjuder verkligen en service som går lite utöver det som egentligen ingår. 

 

Det här är en djuraffär för oss i Mellerud men också en bra butik för alla er som söker efter en välsorterad djurbutik i Vänersborg eller Trollhättan, kan med fördel vända er hit. Faktiskt så var vi i denna butik redan innan vi hämtade valpen. Då köpte vi matskålar och koppel, även en bekväm hundbädd och ett särskilt foder till valpar. Den här butiken tror jag nog att alla ni djurägare kommer att tycka om!