Bra rehabilitering för hunden!

Hej och god middag alla kära och trevliga läsare som jag har på den här “vi som älskar hundar-bloggen! Jag har ju tidigare skrivit ett inlägg till er om ett hunddagis i Lund som heter Arcos hundcenter. Jag berättade då för er om att man på just det här hunddagiset, kan få hjälp med att rehabilitera sin hund. Jag har fått en riktigt fin hjälp med att träna min stora pälskling efter det att han haft ett diskbråck. Jag är personalen på detta hunddagis i Lund, evigt tacksam. Och som det inte vore nog, finns det ännu mera bra saker som Arcos hundcenter har att erbjuda våra fyrbenta familjemedlemmar. 

 

Jag tänkte helt kort berätta lite om det här i dagens blogginlägg. Jag tycker det är fint att vi hundägare kan ge varandra råd och tips på sådant som är bra för våra hundar. Kanske det jag ska berätta om nu, kan vara till hjälp för någon av er? Det finns nämligen möjlighet till att på Arcos hundcenter behandla sin hund med medicinsk laser, både vid skada och som profylax. Sedan finns det en behandling som är väl beprövad och använd på människor, TENS. Då är det helt fint att även behandla sin hund med denna effektiva metod som är en slags smärtlindring med väldigt svag ström. Sedan finns det också möjlighet till hundmassage. Jag tycker verkligen att det här är ett företag som kan vara till stor hjälp för våra hundar. Jag lämnar fortfarande min hund varje morgon till detta hunddagis i Lund. Det är väldigt tryggt att veta att det finns så mycket hjälp som hunden kan få på Arcos hundcenter. Det vore trevligt om ni hör av er i ett senare skede och berättar om era erfarenheter av det här med till exempel hundmassage eller smärtlindring!